• -40%

HQ Montana VIII M8 12.0 RTF

€ 1.109,00
€ 665,40 40% korting
Inclusief belasting

Pure Performance

Aantal
Niet op voorraad


De HQ Montana 8 power kite is de go to kite voor alle landgebaseerde backcountry of freestyle trick kiteboarding.

De NIEUWE Montana is een boost voor junkies, de vlieger heeft nu nog meer lift- en hangtijd, ongelooflijk. Het gebruik en de stabiliteit zijn ook verbeterd. De Montana bereikt dit door een hogere beeldverhouding en een lichter ontwerp dat zorgt voor meer de-power. Het draaien gaat sneller en de vliegsnelheid is zelfs sneller dan het vorige model. Aanzienlijke gewichtsvermindering is uitgevoerd door het zeil van de vlieger te bouwen zonder stijf Mylar laminaatdoek; de kap is beter in staat om windvlagen te absorberen voor meer stabiliteit dankzij het gebruik van nieuwe Paraglider-technologie. Om het gewicht verder te verminderen, hebben HQ Power Kites het Montana hoofdstel dunner en kleiner gemaakt. Dit lichtgewicht pakket geeft de vlieger een breder windbereik waarmee u in lichtere wind kunt vliegen, zodat de vlieger minder uitvaltijd heeft.

De Montana 8 kite is gemakkelijk te hanteren en biedt high-end prestaties voor de veeleisende piloot. Het nieuwe depower-barsysteem is herontwikkeld met een nieuwe gegoten chicken loop die veeldepower biedt, wat belangrijk is voor veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De nieuwe rugzak biedt meer bevestigingspunten en opbergmogelijkheden voor alle soorten boards, helmen en harnassen. Dit houdt uw handen vrij zodat u op een eenvoudige manier kunt reizen. De Montana 8 is erg populair bij zowel snowkiters als landboarders. Het heeft een reputatie verdiend die deze power kite een pure landgebaseerde kiteboard-stamboom geeft, ongeacht je terrein. Of de kiteboarder het binnenland wil verkennen of zich wil concentreren op freestyle-tricks, de Montana 8 levert.

Technische gegevens

  • Vlakke oppervlakte: 12,0 m²
  • Vlakke spanwijdte: 690 cm
  • Hoogte 194 cm
  • Vlakke AR: 4.20
  • Cellen: 28
  • Y-Line Set *
  • De-Power Control Bar 55 cm / 22 "

* Y-Line Set: Backlines 275 kp (600 lb.), 2 x 25 m (82 ft.) Frontlijnen 500 kp (1100 lb.), 1 x 9,5 m (31 ft.) + 300 kp (660 lb.), 2 x 15,5 m (51 ft.)

118324

Datasheet

Niveau
Ervaren
Incl. Lijn
Ja
Besturing
Control Bar