HQ4 One Bar 2.0 - 55 cm
  • HQ4 One Bar 2.0 - 55 cm
  • HQ4 One Bar 2.0 - 55 cm

HQ4 One Bar 2.0 - 55 cm

€ 360,00
Inclusief belasting
Aantal
Niet op voorraad


Onze nieuwe bar is de universele tool voor je kite. Naast onze tube vliegers, kan het worden gebruikt met al onze Depower-vliegers in het assortiment. Functies zoals een Single-Front-Line Safety, eenvoudige depower-aanpassingen en een zelfdraaiende keramische swivel zijn slechts enkele van de innovaties van de nieuwe ONE-Bar, die is aangepast aan de behoeften van de klant.

Het nieuwe barsysteem is een duidelijk voorbeeld van onze focus op progressieve ontwerpelementen, precies geoptimaliseerde bediening en gedetailleerde aandacht voor kwaliteit en veiligheid. De ergonomische ergonomische EVA-greep biedt langdurig comfort en uitstekende grip in elke situatie. De bar-uiteinden worden geleverd met een geïntegreerde drijver, zodat u in verband met de gecoate ruglijnen niet vastloopt tijdens de waterstart. De stopbal helpt de vlieger opnieuw te starten. Een hoogwaardige clamcleat voor gebruiksgemak en oneindige aanpassing binnen zijn bereik biedt een perfecte aanpassing aan de rijder en de windomstandigheden. Dankzij de eerstelijnsveiligheid zal de vlieger al zijn kracht vrijgeven en zachtjes met de voorkant naar beneden drijven totdat hij soepel op het water of land landt. De vlieger blijft in deze positie totdat u klaar bent om hem opnieuw te starten.

De HQ4 "ONE" -Bar is verkrijgbaar in lengtes van 49 en 55 cm. Het wordt geleverd met bijzonder lage rek 24 m Dyneema-lijnen en de innovatieve HQ4-lijn die kan worden aangepast in de triggerkracht.

12055589

Datasheet

Besturing
Control Bar
Lengte
55 cm